X

Tik de zoekopdracht in en druk op 'enter'

Met de intake op afstand staan we voor je klaar

2 april 2020 ● Auteur Absoluut.tv
vakkundig

Wij weten als geen ander dat niemand op autoschade zit te wachten. Overkomt het je toch? Bij ABS Autoherstel doen we er alles aan om uw autoschade snel, vakkundig en vooral veilig te herstellen.

Ook nu we allemaal geconfronteerd worden met de gevolgen van het Coronavirus. En we afstand van elkaar moeten houden.

Daarom kunnen we de intake ook op afstand doen. Op die manier geef je eenvoudig de schade door, zonder daarvoor naar één van onze vestigingen te hoeven komen.

Het intake proces op afstand

Nadat we de benodigde gegevens ontvangen hebben, nemen we contact op voor een indicatie en een herstelafspraak. Deze gegevens kunnen via Whatsapp of per e-mail aangeleverd worden, dit kan per vestiging verschillen.

Dit moeten we weten voor een intake:

 • Naam
 • E-mail en mobiel nummer
 • Kenteken
 • Naam verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij
 • Schadedatum
 • Polisnummer
 • 2x diagonaalfoto’s van de auto
 • 2x foto’s van de schade

Daarna gaan wij aan het werk

Aan de hand van de verzamelde informatie maken we een voorcalculatie en vervolgens kunnen we de herstelwerkzaamheden inplannen.

Dit houdt in dat we een tijdsplanning maken, onderdelen bestellen en gekwalificeerd personeel inplannen voor de benodigde werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat de intake zo goed mogelijk gebeurt en dat er zoveel mogelijk informatie wordt verzameld. Dan kunnen we het volledige herstelproces zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Een goede planning zorgt ervoor dat de klant zijn auto niet langer hoeft te missen dan nodig is. Een bijkomend voordeel is dat we minder lang vervangend vervoer hoeven in te zetten. Dat scheelt weer in de kosten.

Kleine reparaties doen we volgens het One Day Repair principe. De schade wordt dan binnen een dag, en zelfs soms binnen een dagdeel, hersteld. 

ABS Autoherstel staat voor je klaar. Ook nu

Wil je de schade aan jouw auto laten herstellen? En voorkomen dat de schade alleen maar groter wordt? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt

Waar mogelijk passen we onze dienstverlening aan, aan de huidige situatie. Zodat we ook nu voor je klaar kunnen staan.

Tags
 • coronavirus
 • Digitale deuken
 • intake op afstand
2 REACTIES
 1. In 2019 bij langs geweest met de Subaru Forester met kenteken 39-DB-ZK voor diverse lak beschadigen te laten herstellen. Ik zou graag hiervoor een afspraak willen maken voor een juiste prijsopgaaf en uivoerdatum. Ik ben telefonisch bereikbaar met nr.06-201506701

  00
 2. Graag wil ik een offerte van spuiten motorkap dak en bovenkant achterklep en een hoekje spatbord lichte schade motorkap enz verweerde vlekken in de lak betreft volvo s40 bj 2007 blauw metallic wat gaat dat kosten hoor wel weer erg jan

  00

REACTIE plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *