Vertrouwd, vakkundig en snel
X

Tik de zoekopdracht in en druk op 'enter'

Kwaliteitscertificering ABS Autoherstel verlengd met drie jaar

18 december 2017 ● Auteur Absoluut.tv

Als keten heeft ABS Autoherstel te maken met veel verschillende kwaliteitseisen en -certificeringen. Om ervoor te zorgen dat alle vestigingen de kwaliteit leveren die de opdrachtgevers en klanten van ABS gewend zijn, heeft ABS Autoherstel sinds 2015 één ketenbrede certificering voor de normen ISO 9001, ISO 14001 en Duurzaam Repareren.

Omdat de certificaten uit 2015 geldig zijn tot 2018, heeft het onafhankelijke instituut Kiwa in 2017 steekproefsgewijs audits uitgevoerd bij vestigingen en het Service Center van ABS. Deze controles hebben er toe geleid dat de certificering voor heel ABS is verlengd met drie jaar.

ABS-Autoherstel-kwaliteitscertificering

Mounir El-Berrah, Managing Director Kiwa en Nico Stolk met ABS-leden en medewerkers

Milieu, kwaliteit, duurzaamheid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ABS Autoherstel vond de officiële uitreiking van de certificaten plaats. Binnen deze certificering valt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015  en normensets voor Duurzaam Repareren en Bovag Erkend Schadeherstel.

“We zijn erg trots met deze verlenging! Hiermee laten we zien dat ABS garant staat voor kwaliteit, milieu, duurzaamheid en dat onze vakmensen alle benodigde certificaten en opleidingen in huis hebben,” zegt Nico Stolk directeur van ABS. “De komende drie jaar kunnen onze opdrachtgevers en klanten rekenen op de kwaliteit die ze van ons gewend zijn.”

Eerder vertelde Laminta Hollard al wat de ketencertificering precies inhoudt en wat de voordelen zijn voor klanten, opdrachtgevers en ondernemers.

Tags
  • Duurzaam Repareren
  • Ketencertificering
  • Kiwa

REACTIE plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *