X

Tik de zoekopdracht in en druk op 'enter'

Over ABS Autoherstel

De ondernemers achter ABS Autoherstel zijn échte vakmensen, bevlogen en ambitieus. Ze hebben lef en ze zijn lenig. Zo zijn ze uitstekend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen én hebben ze als groep alle mogelijke kennis en kunde in huis om telkens weer snel mee te kunnen bij de innovaties binnen de autobranche. Hier mogen we best trots op zijn en via ABSoluut.tv willen we onze kennis, passie en innovatieve aanpak dan ook graag actief en enthousiast delen.

Met ABSoluut.tv slaan we een nieuwe weg in. Dankzij de mogelijkheden van dit online platform kunnen we klanten, opdrachtgevers en ook de collega-ondernemers laten zien én ervaren wat we allemaal in huis hebben. Wie we zijn, waar we voor staan, wat we allemaal weten en kunnen en waar we voor gaan, waar ons hart sneller van gaat kloppen. We kunnen het ABSoluut laten zien en het u zélf laten ervaren.

Wij zijn ABSoluut vakkundig
Wij zijn ABSoluut trots
Wij zijn ABSoluut innovatief

en dat willen we laten zien op ABSoluut.tv !

Wilt u meer weten over onze service of een afspraak maken voor een reparatie? Bij ABS Autoherstel zijn 79 uitstekende autoschadebedrijven aangesloten. U vindt er dus altijd één in de buurt.